Keitä me olemme?


Olemme täyden palvelun tilitoimisto ja sijaitsemme Lahden keskustassa. Meillä on laaja kymmenien vuosien kokemus taloushallintoalan töistä, joka takaa sen, että olet tekemisissä vankan ammattilaisjoukon kanssa. Olemme myös aina pyrkineet siihen, että yhteistyö asiakkaan ja tilitoimiston välillä pysyisi mahdollisimman helppona ja mutkattomana - matalan kynnyksen asiointina.

Hyviä tilitoimistoja on Suomessa pilvin pimein. Miksi sinun siis pitäisi ottaa juuri meihin yhteyttä?

Meistä suurin osa on yrittäjiä, joten meidän on helppo omaksua asiat yrittäjän näkökulmasta ja pystymme tällöin auttamaan sinua talousasioissa mahdollisimman tehokkaasti. Tämä on merkittävä etu sinun yrityksellesi - oli kyseessä sitten yhden hengen pienyritys tai isompi osakeyhtiö. Meille ovat tuttuja taloushallinnon rutiinit sekä vaativammat koukerotkin. Näin ollen pystymme auttamaan sinua vaikka yrityksesi eteen tulisi seesteisen ajanjakson jälkeen haastavampiakin tilanteita.

Meidän mielestämme myös yrittäjän omalla ajankäytöllä pitäisi olla hintalappu. Toimenpide tai selvitys, joka saattaa viedä tilitoimistomme ammattilaiselta vartin, voi viedä sinulta parinkin tuntia tuottavaa työaikaa. Kun siis haluat irrottaa aikaa kuittien ja tositteiden selailuista oman liiketoimintasi kehittämiseen, on yrityksesi edun mukaista valita tilitoimistoksi alan kokenut ammattilainen.

Ota yhteyttä!
+358 44 777 0714
arto@tilitoimistolahdentilipiste.fi
(c) Tilitoimisto Lahden Tilipiste Oy